Fillers ,veillig en vertrouwd!
Fillers
Opvullen
Tijdelijk
SKIN CLINIC FILLERS
Wat zijn fillers?

Een filler is een dunne steriele gel, die in de huid wordt geïnjecteerd om meer volume of stevigheid aan de huid te geven. Er bestaan veel verschillende soorten fillers, met uiteenlopende eigenschappen. Skin Clinic werkt uitsluitend met veilige tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die veel in de huid voorkomt. Deze stof heeft zeer sterke vochtbindende eigenschappen. Naarmate we ouder worden, neemt de productie ervan langzaam aan af. Daarmee neemt ook de hydratatie in de huid af, verliest de huid aan volume en stevigheid en ontstaan er rimpels en plooien. De filler wordt in de gezichtshuid aangebracht om rimpels en plooien te laten verdwijnen, zoals bij de neuslipplooi of marionetlijnen. Ook worden ze gebruikt om te accentueren: bijvoorbeeld bij jukbeen en wangen, of bij het opvullen van lippen.

 

Corona update:We zijn weer open!
Bekijk hier onze preventiemaatregelen

Tijdelijk

Fillers op basis van hyaluronzuur worden op natuurlijke wijze door het lichaam weer afgebroken. Een behandeling kan dan ook het beste na +/- 12 maanden herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden. Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie het interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudt.

Veilig

Behandeling met hoge kwaliteit hyaluronzuurfillers is volkomen veilig. Omdat het een lichaamseigen stof is, ligt een allergische reactie ook niet voor de hand en dit komt dan ook zeer zelden voor. Veel van de problemen met fillers waar het in de media vaak over gaat, werden veroorzaakt door permanente fillers. Skin Clinic werkt zoals gezegd uitsluitend met tijdelijke veilige fillers, en ook alleen die van de beste kwaliteit. Want ook hyaluronzuur fillers van slechte kwaliteit kunnen voor problemen zorgen. Zoals bij elke injectie van de huid is er wel kans op een blauwe plek, wat zwelling, roodheid of gevoeligheid. Als deze verschijnselen er zijn, zullen deze meestal na een paar dagen verdwijnen.

BIG Geregistreerd

Onze arts is BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG

Prijzen:

Hyaluronzuur 0,5ml : €250,-
Hyaluronzuur 1,0ml : €395,-
Hyaluronzuur 2,0ml : €690,-
Hyaluronzuur 3,0ml : €985,-
Hyaluronzuur 4,0ml€1280,-

Maak kennis met onze arts

Opleiding

Drs. Maikel Scheer studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn studie liep hij o.a. stage bij de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika en de ETH Zürich in Zwitserland. Hij werkte vervolgens als arts in de revalidatie- en donorgeneeskunde en werkte daarnaast mee aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van gezondheid en voeding.

Binnen de veelzijdigheid aan richtingen in het geneeskundige vak voelde hij zich het meest aangetrokken tot de cosmetische en de orthomoleculaire geneeskunde en besloot zich te specialiseren in anti-aging geneeskunde of zoals hij het zelf liever noemt: Healthy Aging.

Na de nodige werkervaring in verschillende cosmetische klinieken en het afronden van de opleiding orthomoleculaire geneeskunde is hij voor zichzelf gaan werken. Hij combineert zijn twee specialisaties in een breed aanbod aan healthy-aging-behandelingen, die verder gaan dan alleen de reguliere cosmetische geneeskunde.

Drs. Maikel Scheer is lid van de NVCG

GRATIS INTAKE!

Maak een afspraak voor het filler spreekuur
Algemene info
Fillers
Wat moet je weten?
Toediening fillers
Toediening mag in Nederland alleen worden gegeven door artsen.
Dit hoeft niet in een ziekenhuis te gebeuren. Skin Clinic Zoetermeer werkt samen met Dr Scheer.(BIG geregistreerd)
Dr Scheer is gespecialiseerd in cosmetische ingrepen. Wij streven altijd naar perfectie en door samen te werken met de top van cosmetische artsen, welke originele tijdelijke fillers gebruiken, bereiken wij het doel.
Contra indicaties
 • Aanwezigheid van permanente injectables (siliconen, bioalcamid, aquamid)
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Actieve ontstekingen op de injectieplaatsen zoals herpes, actieve acne of rosacea
 • Overgevoeligheid voor een van de bestanddelen (hyaluronzuur, lidocaïne)
 • Auto-immuun ziekten of ziekten die het immuun systeem aantasten
 • Vermijd bij voorkeur het gebruik van aspirine, anti-ontstekingsmiddelen, antistollingsmiddelen of hoge doseringen van vitamines (m.n. vitamine C). I.v.m. blauwe plekken.
Nazorg fillers

Na de behandeling kan soms roodheid, zwelling of gevoeligheid optreden in het behandelde gebied. Soms kunnen ook een blauwe plek ontstaan, dit is meestal van korte termijn en ze zullen na een paar dagen wegtrekken.

 • Vermijd het gebruik van make-up tot een half uur na de behandeling.
 • Het is niet nodig om het product te masseren als dit niet geïnstrueerd is door uw behandelaar.
 • Maak geen gebruik van zonnebank, sauna, stoombaden en vermijd extreme temperaturen de eerste paar dagen. Breng een zonnebrandcrème met sunblock op uw gezicht aan.
 • Het innemen van aspirine of vergelijkbare medicatie kan het risico van het ontstaan van blauwe plekken van de huid vergroten.
Discretie
 • Wij beschikken over een speciale in en uitgang voor onze Fillers klanten. Dus privacy gegarrandeerd!
VEEL GESTELDE VRAGEN

Zijn fillers wel veillig?
Dr Scheer: Fillers zijn zeker veilig. Wij injecteren enkel tijdelijke filler van stylage. 
Is het noodzakelijk de huid te verdoven tijdens de behandeling?
Dr Scheer: Over het algemeen is dit niet nodig. De injectie is door middel van een heel klein naaldje. Sommige mensen ervaren een licht oncomfortabel gevoel . Een verdovingscrème kan worden aangebracht
Wat is Stylage?
Dr Scheer: Dat zijn de best verkrijgbare fillers.
Krijg ik ook garantie?
Dr Scheer: De cosmetische wetenschap is geen exacte wetenschap. Daarom geven wij geen garantie.
Wel bekijken we samen het resultaat en zoeken we eventueel naar een oplossing .

Fillers half ML

vanaf 250,-

Fillers hele ML

vanaf 395,-

Fillers twee ML

vanaf 690,-

Fillers drie ML

vanaf 985,-

Filler Behandelingen
LET OP!
LAAT U BEHANDELEN DOOR EEN SPECIALIST.
BESPAAR NIET OP UW GEZONDHEID!
Zoek je toch Botox?
VOLG ONS


Skin Clinic Zoetermeer - Schoonheidssalon Injectables SnowWorld