Health Coaching

Heb je ooit gezocht naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn? Zoek niet verder! Bij Medical Medium Healthcoach geloven we in de kracht van natuurlijke genezing en voeding als basis voor een gezond leven.

Wie ben ik?

In 1999 ben ik begonnen met werken als schoonheidsspecialiste met heel veel passie en liefde voor de mens en de huid. Na ongeveer 22 jaar waarin ik ook 2 keer moeder mocht worden en op verschillende locaties gewerkt heb werd ik ziek.

Door mijn auto-immuunziekte (BII) Breast implant illness ben ik me gaan verdiepen in het menselijk lichaam. Naast allerlei neurologische en fysieke klachten die ik soms al jarenlang met mij meedroeg werd mij duidelijk dat ik ook een burn out had. Heel gecompliceerd voor de buitenwereld en vooral voor mezelf.

Na een hele intense periode met helse pijnen ben ik mezelf gaan verdiepen in de genezing van het lichaam. Ik vertrouwde de artsen en specialisten helaas niet meer nadat ze mij niet serieus genoeg namen en ik geen antwoorden kreeg. Ik heb bijna 9 maanden amper kunnen lopen en had dag en nacht het gevoel alsof ik een rugzak van 100kg op mijn nek had zitten. Ik had veel last van zenuwpijn. Zenuwpijn hebben is vreselijk. Ik heb letterlijk gebeden om een wonder

Na het beluisteren en bestuderen van de informatie van Medical Medium sloeg mijn hart over. Ik had eindelijk de echte waarheid gevonden. Ik heb altijd al geweten dat het lichaam en huid bijzondere spiegels waren voor de mens maar nu werd alles mij helder.

Het lichaam heeft een zelfhelend vermogen als je het de juiste voedingsmiddelen en leefstijl geeft. Mind en body zijn een geheel maar draaien enkel op voedingsmiddelen, rust, slaap en beweging.

Na bijna 2 jaar volledige toewijding in het detoxen en veranderen van leefstijl ben ik voor 90% hersteld.

Iets wat ik niet had durven dromen.

Ik voelde al heel snel tijdens mijn herstel dat ik deze nieuwe passie wil overbrengen en wil delen met de mensen die het zo hard nodig hebben.

Daarvoor wist ik wel dat ik eerst genezen of zoveel mogelijk genezen moest zijn.

Het niet gehoord worden, het niet gezien worden is echt vreselijk voor een mens. Ik wil graag je verhaal horen en een luisterend oor zijn en je klachten en sympthomen erg serieus nemen.

Je lichaam heeft een prachtig zelfhelend vermogen en werkt altijd maar dan ook altijd VOOR jou en nooit tegen jou.

Ik heb diepgaande kennis van de principes van Anthony William, beter bekend als Medical Medium. Zijn filosofie, gebaseerd op jarenlange ervaring en begeleiding, omarmt het belang van geneeskrachtige voedingsmiddelen, kruiden en supplementen om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke genezingsproces.

Onze missie

Onze missie is simpel maar krachtig: we willen jou helpen om je gezondheidsdoelen te bereiken en je welzijn te optimaliseren. Of je nu worstelt met chronische gezondheidsproblemen, op zoek bent naar een gezondere levensstijl, of gewoon wilt leren hoe je je immuunsysteem kunt versterken – wij zijn er voor jou.

Wat bieden wij?

Als Medical Medium Healthcoach bieden wij gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning. Onze coaching-sessies zijn ontworpen om je te helpen bij het integreren van gezonde gewoonten in je dagelijks leven. We nemen de tijd om naar jouw unieke behoeften te luisteren en stellen een plan op maat op dat aansluit bij jouw doelen.

Waarom kiezen voor ons?

1. Ervaren Coaches: Onze coaches hebben een uitgebreide kennis van holistische gezondheid en zijn opgeleid volgens de richtlijnen van Medical Medium.

2. Persoonlijke Aandacht: Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar jouw behoeften en doelen om een effectief coachingplan op te stellen.

3. Natuurlijke Genezing: Wij bevorderen natuurlijke genezing door het gebruik van geneeskrachtige voedingsmiddelen, kruiden en supplementen.

4. Ondersteuning op Maat: Of je nu wilt werken aan gewichtsverlies, je immuunsysteem wilt versterken of je energieniveau wilt verbeteren, wij bieden de juiste begeleiding en ondersteuning.

Waar je voor bij mij terecht kunt:

-acne

-angsten

-auto-immuunstoornissen

-bijholteontsteking

-bijnierproblemen

-burn-out

-depressie

-diarree

-diverticulitis

-draaiduizeligheid

-dunner haar en haaruitval

-eczeem & psoriasis

-endometriose

-fibromyalgia

-gewichtstoename

-gewrichtspijn

-glasvochttroebeling

-gordelroos

-grauwe staar

-hartkloppingen

-herpes simplex

-hersenmist

-hoge bloeddruk

-hoofdpijn en migraine

-hoog cholesterolgehalte

-hormoonproblemen

-hpv

-huidaandoeningen

-kanker

-keelontsteking

-menopauzekachten

-ms

-mysterieuze honger

-neurologische klachten

-obstipatie

-ontstekingen

-onvruchtbaarheid

-oorontsteking

-opgeblazen buik of opgeblazen gevoel

-pcos

-schildklieraandoeningen

-sibo

-slapeloosheid

-urineweginfecties

-verkoudheid en griep

-vermoeidheid

-veroudering

-ziekte van Alzheimer en dementie

-ziekte van lyme

-ziekte van pfeiffer

*Neem vandaag nog contact op!

Als je klaar bent om je gezondheid en welzijn serieus te nemen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we een pad uitstippelen naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Bereik je gezondheidsdoelen met de hulp van Medical Medium Healthcoach.

Bel nu 06-44141538 en maak een afspraak