Gezichtsbehandeling
Gezicht
verzorgen
genieten
Gezichtsbehandelingen – Microdermabrasie – Beauty
Op deze pagina treft u een overzicht van onze gezichtsbehandelingen
Uw uitstraling; uw gezicht

Uw gezicht laten verzorgen is een persoonlijk iets. Iedereen wil een gezonde huid. Wij streven naar perfectie en verbetering. Wij werken ook in de avond dus na uw werk kunt u zich heerlijk laten verwennen tot 23.00 uur. Wij dragen uw huid op handen. Wij werken uitsluitend met de crème de la crème van de beauty produkten. 100% natuurlijk . Powered by ; Darphin Paris, Reviderm. Voorafgaand aan de schoonheidsbehandeling inspecteren wij altijd eerst uw huid zodat we de behandeling kunnen aanpassen op u en zo het meest gewenste resultaat kunnen bereiken. Wij garanderen dus een verbetering van uw huid! Tip: Reserveer een DUO BEHANDELING en kom samen genieten met je vriendin of vriend! Een heerlijk moment samen…

Microdermabrasie

Microdermabasie is de perfecte oplossing voor het in balans brengen van de gestresste huid.
Microdermabrasie is een zachte, maar zeer intensieve peeling waarbij gebruik wordt gemaakt van microkristallen die dode huidcellen verwijderen. De behandeling zorgt voor een zachte en egale samenstelling van de huid.

De diepwerkende, maar zachte techniek kan gebruikt worden in het succesvol bestrijden van:

– Door de zon beschadigde huid.
– Pigmentatieproblemen.
– Onzuiverheden.
– Littekens.
– Rokershuid.
– Grove poriën.

Microdermabrasie helpt  bij het gezonder en mooier maken van de huid, in slechts enkele stappen.

 

DUO BEHANDELING

Samen ontspannen en genieten tijdens een duo behandeling. Tijdens deze behandeling kunnen wij gebruik maken van intensief werkende producten. Hierdoor geven wij de huid nog meer resultaat. Kom gezellig met je partner, zus of familielid ontspannen. De behandeling word persoonlijk op de huid afgestemd.

Wimper lifting 

Zou je ook graag wat meer van je wimpers willen zien? Geen interesse in extensions maar toch graag meer volume en een prachtige oogopslag?
Dan is wimperlifting echt iets unieks.
Je eigen wimpers worden niet beschadigd maar krijgen een hele mooie natuurlijke lift.

Het resultaat blijft wel 6 tot 8 weken zichtbaar.
Het merk Misencil heeft een speciale botulash behandeling toegevoegd tijdens de lifting waardoor de haartjes extra worden gevoed en je wimpers mooi blijven groeien.
In de maand mei te boeken voor slechts €65!

De duur van de behandeling is ongeveer 45 tot 60 min afhankelijk van de lengte en dikte van je eigen wimpers.
Voor het maken van een afspraak kun je bellen of whatsappen naar 0644141538.

MAAK KENNIS ONZE BEAUTY ARTIST

Skin Clinic Zoetermeer is sinds 2007 gegroeid van een schoonheidssalon aan huis naar een volwaardige gespecialiseerde schoonheidssalon met de creme de la creme aan faciliteiten en behandelingen. Met meer dan 15 jaar ervaring is geen uitdaging te groot. Het verschil van onze bedrijfsvisie zit hem ook in de persoonlijke aandacht en huidadvisering. Wij mogen ook met trots zeggen dat ons klantenverloop heel erg klein is . . We houden ons daarbij ook continu op de hoogte van de nieuwste technieken van schoonheidsverzorging en cosmetische aanpassingen. Tevens beschikken we over een restaurant waar u een heerlijke lunch kunt nuttigen na uw behandeling

THESSA IN ACTIE
GRATIS ANALYSE!
Maak een afspraak voor EEN GRATIS HUIDANALYSE
Algemene info
FACIALS
Wat moet je weten?
De filosofie van Pierre Darphin

DARPHIN houdt van heerlijke aroma’s van royale plantenextracten, het gevoel van zijdezachte texturen en een mooie, zware glazen pot die perfect in de handpalm past.
Wij zijn ervan overtuigd dat het gebruik van DARPHIN producten een plezierige en verrijkende beleving moet zijn. Elke formule is het hart van de meest persoonlijke aandacht. Deze focus bezorgt zijn eigen beloning: het genot van perfecte resultaten.

REVIDERM
De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.

Reviderm zag dat al tientallen jaren geleden in en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van producten en behandelingen die je huid er echt beter uit laten zien. Het Reviderm systeem van vandaag bestaat uit een aantal sterk met elkaar samenhangende onderdelen, die tezamen het beste resultaat garanderen. Hieronder vind je de uitleg van de verschillende onderdelen.

Gezichtsbehandelingen

Jeugd Facial

vanaf 25,-

30min
Lente Facial

vanaf 60,-

60min
Eye Facial

vanaf 32,50

30min
Relax Facial

vanaf 40,-

30min

MICRODERMABRASIE

Basis kuur

vanaf 300,-

3x 75min

Incl productset
twv 79,95

Excellent kuur

vanaf 500,-

5x 75min

Incl productset
twv 79,95

ULTRA KUUR

vanaf 750,-

6x105min

Incl ultrasound
Incl productset

behandeling

vanaf 100,-

75min

Losse behandeling
Microdermabrasie

Gezichtsbehandelingen
Darphin vanaf 30min

Extra’s
Extra’s
Epileren wenkbrauwen15.00
Verven wenkbrauwen15.00
Harsen bovenlip en kin15.00
Verven wimpers15.00
Harsen bovenlip of kin10.00
Verven wimpers en wenkbrauwen25.00
Onderbenen harsen27.50
VOLG ONS