Permanente Make-up
Full lips
PMU
eyeliner
Wat is Permanente Make-up

Full Lips – Permanente Make-up 

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. Ook de contouren vervagen wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op een gegeven moment zullen de lippen ook minder vol worden. Met permanente make-up lipliner of full lips ga je deze verschijnselen tegen. De methodes zorgen voor een perfect ogende lippen, zonder het gebruik van lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd een verzorgde mond willen, zijn permanente lipliner en full lips de oplossing.

Lipliner

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.
Lipliner met schaduw

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Met deze schaduwtechniek kunnen ook grote oneffenheden gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips

Deze vorm van permanente lipliner is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen. Ideaal als je wat kleur wikt zien maar liever geen lippenstift gebruikt.

Behandeling

Duur behandeling ongeveer 2.5 uur  en de nabehandeling ook 1.5 uur

Prijzen

Glossy lips €395,-
Glossy lips Lipliner: €295,-
Full lips 1 kleur pigment: €345,-
Eyeliner boven: €180,-
Eyeliner onder: €150,-
Eyeliner boven en onder: €250,-
Wenkbrauwen: €295,-
Bijwerken na 1 jaar: Vanaf €100,-
Intake gesprek :GRATIS
Vragen? Bel nu of whatsapp 0644141538 of ga terug naar de home pagina
GRATIS INTAKE
Full lips vanaf 345,-,-!
VOLG ONS