Natuurlijke wenkbrauwen
MICRO
Blading
3D BROWS
Wat is Microblading?

Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up. Onze expert Milou van den Bosch heeft een exclusieve masterclass bijgewoond van de expert op dit gebied: Nouveau Contour. Als je aan Nouveau Contour denkt, dan denk je aan Microblading.

MICROBLADING?

Nu vraag je je vast af, wat is microblading precies? Microblading oftewel blading is een nieuwe techniek om permanente make-up aan te brengen en met name de wenkbrauwen. Het is een haarstroke techniek waarmee met permanente make-up als ware wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd.
De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaltjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Door middel van de Microblading techniek wordt pigment onder de huid aangebracht, in een glijdende en vegende beweging. Alle gepigmenteerde haartjes worden in de haargroei richting aangebracht.
Microblading is geschikt voor alle huidtypes. Volle wenkbrauwen zijn dé trend van nu en met deze nieuwe techniek liggen prachtige wenkbrauwen binnen hand bereik.  Milou is een expert op het gebied van Microblading in Nederland en helpt u graag verder. Maak snel een afspraak of kom langs in de salon (nieuwe locatie in Bleiswijk) voor vrijblijvend advies.

 

DE BEHANDELING

We starten met een intake waarin we uw wensenbespreken. Daarnaast bekijken we samen of de huid geschikt is voor permanentemake-up. We vinden het erg belangrijk om een eerlijk advies te geven overhet te verwachten resultaat. Soms is de huid niet geschikt voor de hairstrokestechniek. Bijvoorbeeld wanneer de huid erg dun is, u eczeem, of anderehuidproblemen heeft. Vervolgens gaan we de wenkbrauwen tekenen. Dit is het belangrijkste onderdeel en kan soms best wat tijd in beslag nemen. We tekenen namelijk net zolang door tot u tevreden bent. Een natuurlijk resultaat staatbij ons voorop,vandaar dat we altijd rekening houden met de gezichtscontour, de botstructuuren de groeirichting van de eigen wenkbrauw. Pas wanneer u tevredenbent over devorm beginnen we met de behandeling.

BEHANDELING

In totaal duurt de behandeling max. 21/2 uur ( vormbepaling, voortekenen, kleurbepaling,microblading,nazorginstructies, verzorgingscreme) U dient 60 minuten vooraanvang van debehandeling de wenkbrauwen te voorzien van een ruime laag Emlacreme, dit is eenhuidverdovingscreme op recept verkrijgbaar bij uw huisarts. In de prijs is de nabehandeling/touch up inbegrepen tussen de 6 a  10 weken.
Na ongeveer 1 jaar of langer wordt de touch-up aanbevolen mede afhankelijk vanuw huidtype en leefsti
jl.
 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling zijn de strokes net gezet en nog heel duidelijk zichtbaar. Blijvende microblading 3D hairstrokes altijd zo duidelijk zichtbaar? Nee, er verdwijnt altijd zo’n dertig tot veertig procent van de kleur. Daarnaast verdwijnt alle inkt die op de huid ligt. Daardoor is de permanente make-up na ongeveer een week een stuk minder donker en scherp dan net na de behandeling.Ook kunnen de hairstrokes altijd iets uitvloeien, afhankelijk van jehuidtype. Op een gladde, strakke huid blijven ze in de regel scherper dan opeen vette huid met grotere poriën.

Contraindicaties

Ga in de eerste week na de behandeling niet in de zon of op de zonnebank, hierdoor verbleekt de kleur sterker.Voorkom chloorwater, make-up en ga er voorzichtig mee om. Reinig je huidvoorzichtig en dep je wenkbrauwen droog met een schone handdoek, niet wrijven.
Er kunnen wat kleine korstjes ontstaan, dieer na vijf tot zeven dagen afvallen. Daarna zie je in welke mate het de inktheeft gepakt. De een heeft nauwelijks afstoot, de ander verliest meer dan dertig procent. Na de eerste keer kom je na minstens vier en maximaal achtweken terug voor een nabehandeling. Deze is bij de prijs inbegrepen. Plekjes waar het pigment minder heeft gepakt worden bijgewerkt. Ook kunnen er nog kleine vormcorrecties plaatsvinden.Een afspraak annuleren kan uitsluitend telefonisch 06-44141538. Een afspraak dient u minimaal 48 uur van te voren te annuleren. Anders zijn wij helaas genoodzaakt €75,- aan arbeidsloon in rekening te brengen.
Algemene Voorwaarden

VOLG ONS