Nieuw!Wimperextensions Misencil bij Skin Clinic

Een geschiedenis over hoe passie voor kwaliteit tot de beste wimperextensions ter wereld leidde.

Het was achter met ijs beslagen ramen tijdens de koude Canadese winters dat een echtpaar met een passie voor hoogwaardige esthetiek, de oogarts Jean-Jacques Benguigui en beauty trendwatcher Ingrid Gagné, de expertise van Misencil ontwikkelden. Na vele slechte wimperextensions ervaringen van Ingrid zelf besloot het echtpaar de ontwikkeling en productie van wimperextensions in eigen hand te nemen. Onder hun bezielende leiding, met kwaliteit, veiligheid en hygiëne als de belangrijkste speerpunten, heeft Misencil zich ontwikkeld tot de nieuwe wereldwijde kwaliteitsstandaard voor wimperextensions met ruim 15.000 salons in 45 landen.

Elk jaar blijft Misencil innoveren en zich onderscheiden door unieke nieuwe producten en behandelingen te ontwikkelen welke de oogopslag laten stralen en de wimpers doen versterken, in absolute veiligheid.

Kwaliteit wordt door Misencil gewaarborgd door de verplichte gecertificeerde training voor elke wimperstyliste welke Misencil behandelingen uitvoert, als mede door de strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen door de EU, USA (FDA) en Canada.

De focus op kwaliteit uit zich in enorme voordelen, zoals de supersterke HD en Premium wimperlijm waarvan slechts een enkele druppel voldoende is om een volledige set te zetten en welke al na 2 uur zo sterk is dat de consument er mee kan douchen en zelfs zwemmen! Terecht wordt Misencil gezien als de nieuwe kwaliteitsstandaard.

Veiligheid & hygiëne tijdens de behandeling wordt verzekerd door het gebruik van speciale flexibele oogpads, zowel onder de ogen als boven op de oogleden, de unieke Nanomist behandeling om lijmdampen direct te verdrijven en eventuele irritatie te neutraliseren, als ook het gebruik van gereedschappen van Duitse kwaliteit chirurgisch staal en de reiniging van de wimpers met de Misencil Wimpershampoo en het gezicht met de Misencil Face Makeup Remover voorafgaand aan de behandeling.

Verzorging van de wimpers is essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions. De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met de unieke Misencil Wimpershampoo. Thuis gekomen ondersteunen wij de consumenten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ookwel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen.

Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij Misencil, daarom garanderen wij de consument dat zij dezelfde top kwaliteitsbehandeling zal ervaren bij haar vaste Misencil salon in Nederland, als ook op reis in Dubai, Parijs, Rome, Barcelona, New York, Hong Kong of waar dan ook ter wereld bij onze ruim 15.000 Misencil salons.

Wereldwijde erkenning van top kwaliteit heeft Misencil mogen van de internationale Beauty industrie, bevestigd door de vele prijzen welke Misencil heeft mogen ontvangen gedurende de jaren, waarvan de jaarlijkse uitgereikte “H. Pierantoni Award” de top is, de “Oscars” van de Beauty industrie. Misencil heeft deze prijs al 5x gewonnen sinds 2012, recentelijk nog voor haar Wimper & wenkbrauw groeiserum!

Daarnaast is Misencil in de USA bekroond met de LNE & Spa Award, in Canada met de “Prix Modé & Beauté” en is oprichtster Ingrid Gagné gekozen tot Canadese Zakenvrouw van het jaar. Misencil is trots op al deze erkenning en prijzen.

Veiligheid & hygiéne tijdens de behandeling wordt verzekerd door het gebruik van flexibele oogpads zowelonder de ogen als boven op de oogleden, de unieke Nanomist behandeling om lijmdampen direct te verdrijven en eventuele irritatie te neutraliseren, als ook het gebruik van gereedschappen van Duitse kwaliteit chirugisch staal en de reiniging van de wimpers met de Misencil Wimpershampoo voorafgaand aan de behandeling.

Verzorging van de wimpers is essentiëel om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions.

De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met de unieke Misencil Wimpershampoo. Thuis gekomen ondersteunen wij de consumenten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ookwel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen.

Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij Misencil, daarom garanderen wij de consument dat zij dezelfde top kwaliteitsbehandeling zal ervaren bij haar vaste Misencil salon in Nederland, als ook op reis in Dubai, Parijs, Rome, Barcelona, New York, Hong Kong of waar dan ook ter wereld. Het netwerk van Misencil salons bestaat ondertussen uit meer dan 15.000 salons in 45 landen over de gehele wereld. Misencil is met recht een wereldmerk!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid hoort bij een marktleider en daarom ondersteunt Misencil de “Eye Disease Foundation” (Oogziekte Stichting), welke onderzoek doet naar genezing van oogziektes en aandoeningen. Misencil oprichters Jean-Jacques en Ingrid zijn na vele jaren steun gekozen tot ere-voorzitters van deze stichting.

De gezondheid van de ogen van onze klanten staat voor ons op de eerste plaats!

Enthousiast geworden? maak dan een afspraak bij Skin Clinic: https://skincliniczoetermeer.nl/contact-schoonheidssalon-skin-clinic-zoetermeer-den-haag-anbos/

%s

U moet ingelogd zijnom berichten te posten.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.